Binnenschilderwerk
Geef uw interieur een nieuwe look

Schilderwerken op maat

Een nieuwe look in geen tijd

Het schilderen van uw woning is een tijdrovende taak die veel precisiewerk vraagt. Geeft u deze opdracht liever uit handen, dan staan wij bij Tyck Schilderwerken voor u klaar met ons team van vakexperts die jarenlange ervaring hebben. Of u nu voor een klassieke look gaat, of uw woning of pand graag transformeert met een origineel concept, wij gaan steeds met een glimlach aan de slag en vinden uw mening van groot belang.

Uw woning mag nog zo mooi ingericht zijn, zonder vakkundig schilderwerk verliest een ruimte al snel zijn charme. Wij specialiseren ons in het schilderen van muren, plafonds, trappen, kozijnen, plinten, kasten en elk ander hoekje van uw huis dat een upgrade kan gebruiken. Zo kunnen wij uw keuken voorzien van een fris likje verf of uw woonkamer transformeren door een levendige kleurwand toe te voegen. Samen met u bespreken we steeds de mogelijkheden.

Bij Schilderwerken Tyck werken we met kwalitatief materiaal en professionele kwaliteitsverf. Wij zorgen voor een streeploos resultaat en de keuze aan kleuren is enorm. Elke woning kunnen we de geknipte uitstraling geven.

Wenst u meer te weten over de binnenschilderwerken die we uitvoeren of wil u een offerte op maat voor uw schilderwerk? Contacteer ons en we bezorgen u snel een voorstel. Uw schilderwerk is bij ons in betrouwbare handen. 

Vraag je offerte aan

Enkele projecten in de kijker

Mail ons

info@tyck.be

Bel ons

+32 476 23 05 07