Renovatiewerken
Wij pakken uw woning aan

Renovatiewerken van a tot z

Uw renovatie in professionele handen

Renovatiewerken in uw zaak of woning kunnen vaak voor stress zorgen. Bij Tyck is het net ons doel om een last van uw schouders te halen, zodat u ook tijdens de renovatiewerken kunt ontspannen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en vakkennis waardoor wij elke klant advies op maat bieden, met een persoonlijke aanpak. Bij Tyck kunt u dan ook terecht voor alle totaalrenovaties van a tot z.

Wij beloven een renovatie volgens schema, gepaard met duidelijke communicatie met de klant. Wij luisteren met plezier naar wat u zelf voor de ruimte voor ogen heeft, waarna wij advies bieden en u helpen de puntjes op de i te zetten. Bij Tyck kunnen we met trots zeggen dat we kwalitatief hoogstaand maatwerk bieden. Indien u eraan denkt om te renoveren, raden we u aan om tijdig een afspraak met ons in te plannen zodat alles vlot verloopt en u binnen de kortste keren van uw gerenoveerde woning of zaak kan genieten.

Het voordeel van een totaalrenovatie bij Tyck, is dat wij u doorheen het gehele proces leiden. Zo zijn wij het aanspreekpunt voor heel de renovatie en hoeft u geen verschillende personen of diensten aan te spreken. Wij hanteren een duidelijke communicatie en voorzien u van een accuraat prijskaartje, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft uw keuken, badkamer of een andere ruimte nood aan een upgrade? Vertrouw je renovatie dan aan ons toe, want wij hechten belang aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Wenst u meer te weten over de renovatiewerken die we uitvoeren of wil u een offerte op maat voor uw renovatie? Contacteer ons en we bezorgen u snel een voorstel. Uw project is bij ons in betrouwbare handen. 

Vraag je offerte aan

Enkele projecten in de kijker

Mail ons

info@tyck.be

Bel ons

+324 76 23 05 07